Ervaringen van anderen

KERN-gesprek

Annemie, 54 jaar

Ik ben al verschillende keren bij Isabelle langs geweest. Ze slaagt er steeds in om in begrijpbare taal uit te leggen welk effect hetgeen ik eet op mijn lichaam én geest heeft. Ik heb al een aantal 'a ha erlebnissen' gehad tijdens de sessies. Dingen die in feite heel logisch zijn, maar die ik gewoon niet besefte. Het feit dat ik bepaalde mechanismes nu begrijp, maakt dat ik gemakkelijker kan kiezen voor voeding die goed voor me is. Het belangrijkste: ik voel een verschil! Mijn klachten nemen af en mijn energie neemt toe. Met de vele praktische tips kan ik zo aan de slag. Merci Isabelle!


Emma, 46 jaar

Isabelle is iemand die vanuit haar eigen kracht mij enorm geïnspireerd en geholpen heeft. Ze is een geweldig luisteraar. Vanuit haar empathie analyseerde ze mijn situatie en gaf ze bruikbare en haalbare concrete tips. Wanneer ik het nodig had gaf ze me telkens dat zetje en de steun om zelfzorg echt toe te passen in de praktijk.


Annabel, 30 jaar

Isabelle is heel erg in touch met zichzelf. Ze straalt rust en wijsheid uit. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar door. Ik kan met al mijn vragen bij haar terecht en voel me echt gehoord. Ze biedt een plek waar ik even op adem kan komen en mezelf kan zijn. Zo blij dat ik haar gevonden heb. 


An, 26 jaar

Ik ging langs bij Isabelle voor concrete voedingstips en ik kreeg zoveel meer! Ze leerde me dat het niet alleen belangrijk is wat ik eet, maar ook hoe ik eet. Dat was nieuw voor mij. Ik moest tot mij scha en schande bekennen dat ik vaak snel snel at, ergens onderweg of tussendoor. Ik at ook heel de dag door. Isabelle leerde me om meer structuur in mijn maaltijden te brengen en mijn tussendoortjes te beperken. Als ik weer eens mijn gsm ter hand wil nemen terwijl ik aan het eten ben, denk ik vaak aan de woorden van Isabelle: 'Als je eet, dan eet je. Dan doe je niks anders.' Het werkt voor mij: ik geniet meer van mijn maaltijden, proef meer en eet bewuster. 


Jonas, 33 jaar

Ik beken: ik leefde volop in de ratrace. Gaan en blijven gaan aan 100 per uur. Mijn lichaam gaf me toen al tekenen (weet ik nu) dat het er genoeg van had. Ik kon of wilde ze niet horen en bleef doorgaan. Tot op het moment dat het helemaal op was en ik crashte zoals nooit tevoren. Ik wist niet wat me overkwam. Ik kon niks meer. Alleen eindeloos lang staren naar de bomen in mijn tuin. Via mijn huisarts ben ik doorverwezen naar Isabelle. Zij leerde me te aanvaarden dat hoe ik me voelde ok was. Stap voor stap begeleidde ze me door dit proces, met voedingstips, ademhalingsoefeningen, natuurtips en vooral: een luisterend oor. Isabelle walks her talk en straalt die wijsheid en rust meteen op je af. Ze gaf me steeds inzichten mee waar ik iets mee kon en die verder doorsijpelden. Het is een authentieke dame met een hart en passie voor hetgeen ze doet en brengt. Ik kan hetgeen er gebeurd is een plaats geven én vooral: er uit leren voor de toekomst.

Tom, 45 jaar

Ik heb een eerste kennismaking met een betere, gezonde levensstijl gehad met Isabelle nadat ik verschillende maanden in het ziekenhuis had gelegen om te herstellen van een zware ziekte. Het was nodig voor mijn herstel dat ik mijn eetgewoontes aanpaste. Isabelle heeft me heel zachtjes - ze aanvoelde mijn aanvankelijke onwil waarschijnlijk - geïntroduceerd op een pad naar een andere voedingsvisie. Eén voor één pakten we de zaken aan en coachte ze me door het darmherstelplan. Ik geraakte zo geleidelijk aan gewend aan nieuwe smaken, zonder de oude te verloochenen. Bijvoorbeeld door witte pasta eerst te vervangen door volkoren, in een later stadium door glutenvrij, enzovoort. Kleine stapjes. Maar dat hielp; ik raakte gewend aan nieuwe smaken en introduceerde nieuwe gewoontes zonder dat het eigenlijk moeite kostte. Vandaag eet ik nog steeds veel van dezelfde zaken als vroeger, maar dan de meer gezonde, doordachte alternatieven. Met smaak, goesting én goed voor lichaam en ziel. Dankjewel, Isabelle!


KERN-traject

Lotte, 42 jaar

Een vriendin raadde me aan om eens bij Isabelle langs te gaan. Ik had al lang last van maag- en darmproblemen. Ik geef toe: ik was sceptisch. Ik had geen zin in een zoveelste bloemlezing van: 'dat mag je wel en dat mag je niet.' Het werd al snel duidelijk dat Isabelle anders was. Ze heeft iets over zich wat maakt dat je je meteen op je gemak voelt bij haar. Ze luisterde zeer aandachtig naar mijn verhaal. Ik voelde dat ze echt wilde begrijpen wat er speelde. Ze legde ook linken tussen mijn vertering en mijn andere klachten zoals vermoeidheid en hoofdpijn. Ik wist na één gesprek al dat ik verder wilde gaan en schreef me in voor en KERN-traject.  Topcoach, top begeleiding! Aanrader!


Jef 59 jaar

Ik had al jaren last van darmklachten. Mijn dochter kon me overtuigen een uitgebreide stoelganganalyse te laten uitvoeren door een arts. Daaruit bleek dat ik een hyperpermeabele darm had. Ik hoorde het in Keulen donderen. Gelukkig werd ik voor de begeleiding doorverwezen naar Isabelle. Ze heeft veel kennis van zaken en werkt heel professioneel. Bovendien straalt ze veel rust uit. Ik zat vastgeroest in bepaalde eetgewoontes die duidelijk niet goed waren voor mij. Met zachte hand bracht ze me inzichten en concrete tips om deze te vervangen door voedzamere alternatieven. Mijn klachten werden minder. Het is gemakkelijk vol te houden, omdat ik niks moet missen. Ik eet nu gezonder, gevarieerder en lekkerder. 


Marie 38 jaar

Mijn huisarts verwees me door naar Isabelle. Ik had al jarenlang een prikkelbare darm en ontzettend veel klachten. Daar had ik al van alles voor geprobeerd. Sommige zaken hielpen tijdelijk, anderen totaal niet. De rode draad was vooral dat mijn klachten keer op keer terugkwamen ondanks al mijn inspanningen. Tijdens het kennismakingsgesprek legde Isabelle zo haarfijn uit wat het KERN-traject inhield en waarom ze voor deze gefaseerde aanpak koos. Dit had ik nooit eerder gehoord. Ik besloot het instant een kans te geven. Ze raadde me ook een SIBO ademtest aan. Iets dat ik ook niet kende. Daaruit bleek dat ik inderdaad een bacteriële overgroei in mijn dunne darm had. Isabelle wist precies wat gedaan. Mijn darmklachten verbeterden en tot op de dag van vandaag voel ik me nog steeds heel erg goed. Dat is nieuw voor me en dat heb ik aan Isabelle en haar grondige aanpak te danken.

Contacteer me.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje!